Instal·lacions

Baixa Tensió
Climatització
Fotovoltaica
Aerotermia i ACS
Il·luminació
Telecomunicacions
Protecció Contra Incendis

Realitzem un anàlisi exhaustiu de les necessitats, calculem i dissenyem cada instal·lació amb els mitjans més avançats. Executem el projecte, coordinem i dirigim la instal·lació fins la seva concreció final, i tramitem les autoritzacions necessàries per a la seva posada en marxa.

Estem especialitzats en instal·lacions elèctriques (de mitja i baixa tensió), il·luminació interior i exterior, calefacció, climatització i aigua calenta sanitària, gas natural, aigua potable, aire comprimit, vapor, protecció contra incendis, comunicacions (telefonia, megafonia i xarxa informàtica), automatització i informatització de maquinària, control d’accessos i seguretat, etc.

Baixa Tensió

Agafant com a punt de partida els requeriments del client, i sempre guiats per la normativa vigent (ja sigui local, autonòmica o estatal), dimensionem, calculem i projectem instal·lacions en baixa tensió. Realitzem també tots els tràmits amb les companyies distribuïdores i comercialitzadores per assegurar el subministrament d’aquestes instal·lacions un cop executades.

Quadre general de baixa tensió de 4 mòduls.
Unitats exteriors de VRF al terrat d'un edifici.
Climatització

Partint d’un estudi detallat de càrregues tèrmiques projectem instal·lacions de climatització amb els sistemes més moderns i eficients del mercat (VRF, Aerotermia, Bomba de Calor, etc..). Col·laborem directament amb els fabricants dels equips per prescriure sempre els últims models, adequats als requeriments de les normatives més estrictes.  

Fotovoltaica

Dissenyem, calculem i projectem instal·lacions de producció mitjançant energia fotovoltaica ajustades a les característiques i consums reals del client. Des de instal·lacions residencials, fins a grans camps de producció per industries.

Instal·lació fotovoltaica a la teulada d'una casa unifamiliar, amb sostre a dos aigües a base de teules.
Infografia del detall d'una instal·lació d'aerotermia amb els equips principals, intercanviador, acumulador d'aigua i col·lectors de terra radiant.
Aerotermia i ACS

“Aerotermia” és actualment la paraula de moda. El nostre departament d’instal·lacions ens hem agrupat amb els principals fabricants de més presència a la península per realitzar el projecte que més s’ajusta a les necessitats del client. Som capaços de projectar instal·lacions tant a nivell residencial unifamiliars, com grans promocions plurifamiliars. Assegurant sempre el disseny amb les màquines més adequades i assegurant així una reducció del consum, evitant així el clàssic sobre-dimensionat d’aquests equips.

Il·luminació

La il·luminació és una de les instal·lacions que habitualment sempre s’ha passat per alt, al nostre despatx som conscients del gran impacte que pot suposar en zones de producció i treball, entre d’altres. Per això, dediquem exclusivament una part del nostre departament d’instal·lacions al càlcul lumínic detallat d’edificis, per poder projectar les instal·lacions més eficients i més ajustades a la normativa vigent.

Render d'il·luminació de l'altar d'una església realitzat amb Dialux.
Racks d'informàtica a l'interior d'un datacenter.
Telecomunicacions

Un dels pilars fonamentals de la famosa indústria 4.0 són les telecomunicacions, sense aquesta branca de les instal·lacions, la gran majoria de plantes de producció i indústries actuals serien incapaces de funcionar. Al nostre despatx realitzem projectes de telecomunicacions complets des de companyia fins a les unitats terminals (màquines), dissenyant per complet sales de servidors i racks, esquemes de xarxa i protocols de comunicació.  

Protecció Contra Incendis

Realitzem projectes de protecció contra incendis segons normativa vigent (DB-SI, RIPCI, RSCIEI, UNE, etc...) tant per indústria, com per residencial, aparcaments, entre d’altres. Els nostres projectes inclouen tant la protecció passiva de l’immoble com l’activa, així com les degudes justificacions dels criteris d’evacuació i sectorització.

Detall d'un instal·lació de bombeig per protecció contra incendis, bomba elèctrica principal i jockey.

POSA'T EN CONTACTE

Enginyeria Vall Construcció Urbanisme i Obra Civil Instal·lacions Medi Ambient Permisos i llicències |

Parla’ns del teu projecte

Expliqueu-nos el vostre projecte, ja sigui d’obra publica, privada, instal·lacions o construcció. Estarem encantats d’assessorar-vos i acompanyar-vos durant tot el camí. Des de la redacció del projecte, passant pels tràmits amb l’administració, fins a la direcció i finalització de les obres. Som Estudi d’Enginyeria Vall, i som aquí per ajudar-vos.