Refugi de Gats – Sant Quirze del Vallès

SERVEI

PROJECTE

Obra pública

Superfície Projecte

1.050,00 m²

Pressupost Estimat (PEM)

80.850,00 €

Temps d’Execució

6 mesos

CLIENT

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

promotor

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

any

2021

localització

Sant Quirze del Vallès

El projecte per la construcció d’un refugi per a gats preveu la construcció de cinc mòduls per l’allotjament de gats i la reserva d’un espai per a la implantació de dos mòduls prefabricats, donant lloc a un recinte delimitat, tancat i pavimentat.

El projecte recau en dotar d’un nou equipament que garanteixi les condicions necessàries per fer front a les exigències que determina el DL 2/2008 Text Refós de Protecció d’animals, millorant les prestacions i la funcionalitat.

El projecte preveu l’execució de 4 mòduls independents per donar cabuda a 200 gats i 1 mòdul separat d’aïllament destinat a gats en quarantena o que requereixen un tractament específic; dins el recinte es preveu la reserva d’un espai destinat a la implantació de dos mòduls prefabricats, de mides 2,35 x 6,00 m, destinats a recepció/oficina/serveis/vestuari i magatzem.

POSA'T EN CONTACTE

Enginyeria Vall Construcció Urbanisme i Obra Civil Instal·lacions Medi Ambient Permisos i llicències |

Parla’ns del teu projecte

Expliqueu-nos el vostre projecte, ja sigui d’obra publica, privada, instal·lacions o construcció. Estarem encantats d’assessorar-vos i acompanyar-vos durant tot el camí. Des de la redacció del projecte, passant pels tràmits amb l’administració, fins a la direcció i finalització de les obres. Som Estudi d’Enginyeria Vall, i som aquí per ajudar-vos.