Via Verda Barri de Fàtima – Igualada

SERVEI

PROJECTE

Obra pública

Pressupost Estimat (PEM)

690.000,00 €

Temps d’Execució

7 mesos

CLIENT

Ajuntament d'Igualada

promotor

Ajuntament d'Igualada

constructor

Romà Infraestructures i Serveis

any

2017

localització

Igualada

Redacció del Projecte i Direcció de les Obres

L’Ajuntament d’Igualada, dins el projecte de l’Anella Verda, ens encarrega la redacció del projecte i direcció de les obres del tram que connecta el barri de Fàtima amb l’Av. Catalunya i l’Av. Pasteur. Lligant aquests dos trams de la ciutat, per a apropar els espais d’interès natural al nucli urbà, i amb l’objectiu de promoure itineraris de mobilitat tova, de vianants i bicicletes, que tinguin continuïtat, i siguin segurs i confortables. D’aquesta manera, es pretén recolzar i incrementar l’ús de la bicicleta, com a mitjà de transport més eficient i ecològic, i incrementar l’activitat física i millorar la salut i qualitat de vida dels seus habitants.

Aquest tram de l’Anella, s’inicia al Nord del barri de Fàtima, a la cruïlla entre el carrer Nostra Senyora de la Paloma, i l’Avinguda Nostra Senyora de la Pietat. Segueix paral·lela a l’Av NS de la Pietat, fins a la rotonda amb la carretera N-II, per a col·locar-se paral·lela a la mateixa, travessant el pont existent i fins a arribar a l’Av del Dr Pasteur. Aquest nou itinerari té un recorregut total d’aproximadament 1.00 Km de longitud, i un desnivell total acumulat de prop de 10.00 m.

POSA'T EN CONTACTE

Enginyeria Vall Construcció Urbanisme i Obra Civil Instal·lacions Medi Ambient Permisos i llicències |

Parla’ns del teu projecte

Expliqueu-nos el vostre projecte, ja sigui d’obra publica, privada, instal·lacions o construcció. Estarem encantats d’assessorar-vos i acompanyar-vos durant tot el camí. Des de la redacció del projecte, passant pels tràmits amb l’administració, fins a la direcció i finalització de les obres. Som Estudi d’Enginyeria Vall, i som aquí per ajudar-vos.